h1

reriki

Reriki berasal dari nama Ricky Martin. Disebabkan suatu insiden di asrama MMU pada tahun 1999, aku dipanggil Ricky. Tapi aku suka Riki, lebih melayu ejaannya. Time nak register Yahoo! Mail (masa tu tengah demam Yahoo! Messenger kat MMU), ricky@yahoo, riks@yahoo, riki@yahoo semua dah ada orang pakai. Terpaksalah aku register reriki@yahoo.com (tapi account tu dah kena hacked ><).

Berasal dari Melaka, baru berkahwin dan bekerja sebagai solution consultant (corporate telecommunication network). WAN & LAN memang kerja aku hari-hari. VPN, Metro Ethernet, WiMAX, Juniper, Cisco, CCNA, router, switch, IP tu semua vocab harian aku.

Aktif dalam silat & sparring tournament. Sekarang lebih ke futsal & badminton. Tapi tak kurus-kurus gak. Makin gomok jo den tengok.

Dahla tu, maleh nak tulih lagi dah. Banyak-banyak kang korang cakap aku syok sendiri.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: