h1

jauh di mata, dekat di hati

September 8, 2007

menara.jpg

Looking at the past… ah, aku nampak ogie tgh buat muka muncung dia tu.

Advertisements

14 comments

  1. update.. update..


  2. ermm.. baik!


  3. aku rasa ni bukan spam, ada org memang target blog lu beb?


  4. hahahha tu la… takde keje…
    lain la kalau gua ni abu sayyaf ke, ada sebab la jugak kot.

    dahla no ip semua sama… hehe bengap bengap…


  5. hahaha susah tol jadi selebriti..

    lu tau pasal ni tak? gua just nak sharing… http://malaysia-today.net/blog2006/index.php?itemid=8434


  6. tau… takde idea sangat dah kot


  7. hahaha tu la pasal…so what kalau ada org nak sponsor kenduri kawin, gua pun nak…wakaka


  8. diorang jeles kot…


  9. bengap giler sapa yang tinggal komen tu. IP sama ek? maybe diorang kongsi PC..then tunggu giliran nak taip komen. hampegas!

    komen kut melayu, agak2 diorang paham tak?


  10. ni menara tm view mana eh?


  11. bro, alalalalalaaa… u know i always muncung when u’r not around… tiada lagi kambing biri-biri joget2 atas cubicleku…
    work station sblh gua still kosong, aritu ada org baru nak dok, gua tak kasik. Not ready for d empty space to be replaced with someone else… ahahhahaaa…


  12. wooooooooooooooooooo bila nak update nih???


  13. Please oh please keep writing! Your articles are wonderful!


  14. to all > sori bz…
    funny facts > yeah rite… funny



Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: